VoiceMarket.com - Cartele pentru intreaga lume
    Cartele Internationale
Email:     
Aveti 0 cartele.
Total: 0.00 EUR

Parola: 
Inregistrare     Ai uitat parola?   
Change language to English Change language to Romanian

Termeni si conditii

Aceasta pagina descrie termenii si conditiile aplicabile in folosirea site-ului Voicemarket.com. Pentru detalii despre politica de confidentialitate si securitatea datelor, va rugam sa vizitati sectiunea Confidentialitate

Responsabilitatea Voicemarket.com

Voicemarket.com este un magazin on-line pentru cartele de telefonie internationala si nationala. Produsele aflate pe site-ul Voicemarket.com NU SUNT produse de Voicemarket.com ci de furnizori de servicii ale caror nume le puteti vedea pe site pentru fiecare cartela
Voicemarket.com este responsabil pentru:

 • Afisarea tuturor aspectelor cartelelor preplatite asa cum sunt ele publicate de catre furnizori
 • Afisarea comentariilor altor utilizatori despre cartelele preplatite atata timp cat ele contin informatii relevante la produs si un limbaj adecvat
 • Sa rezerve pentru 2 ore cartelele din cosul de cumparaturi pentru a nu se epuiza stocul in timp ce clientul face plata prin PayPal
 • Sa rezerve cartelele din cosul de cumparaturi pentru tranzactiile pentru care plata a fost efectuata de client dar sunt inca in curs de procesare de catre PayPal (in general pentru platile cu cec electronic) pana la confirmarea sau anularea platii.
 • Sa trimita comanda la adresa de email specificata de client imediat ce plata a fost efectuata cu succes
 • Sa nu divulge date despre utilizatorii sai, asa cum este specificat in Politica de Confidentialitate

Deoarece Voicemarket.com este un distribuitor de cartele preplatite, nu poate fi responsabil pentru:

 • Calitatea apelurilor catre anumite destinatii
 • Suport tehnic pentru cartelele preplatite
 • Orice alta chestiune legata de furnizorii cartelelor preplatite.

Voicemarket.com ofera posibilitatea utilizatorilor sa adauge comentarii si sa vizualizeze comentariile altor utilizatori despre cartelele preplatite. Deoarece Voicemarket.com nu este producatorul ci doar vanzatorul produselor, nu putem avea un control asupra aspectelor mentionate mai sus.
Voicemarket.com afiseaza toate tarifele si taxele asociate cartelelor preplatite ce pot fi cumparate on-line pe site asa cum sunt ele publicate catre publicul larg de catre furnizor . Voicemarket.com incearca sa va ajute in gasirea si cumpararea celei mai bune cartele preplatite pentru nevoia dvs.
Voicemarket.com NU ESTE RESPONSABIL pentru schimbarile in tarifele si taxele care NU sunt anuntate de furnizori.

Responsabilitatea utilizatorilor

Utilizatorii Voicemarket.com sunt responsabili pentru mentinerea confidentialitatii datelor de identificare ale contului (email, parola) si pentru restrangerea accesului la calculatoarele acestora in vederea prevenirii accesarilor neautorizate in contul Voicemarket.com.
Utilizatorii sunt responsabili pentru toate activitatile care se desfasoara in contul lor, deci, utilizatorii trebuie sa intreprinda toate actiunile necesare pentru a asigura confidentialitatea si siguranta datelor de identificare ale conturilor. Daca aveti motive sa credeti ca parola a ajuns in posesia unui tert neautorizat, trebuie sa ne Contactati imediat.
Odata ce comanda a fost trimisa, utilizatorul este responsabil pentru confidentialitatea codului PIN cumparat. Utilizatorul trebuie sa se asigure ca nu exista terti neautorizati care pot citi emailurile cu comenzile de la Voicemarket.com.
Va rugam sa va asigurati ca toate datele pe care ni le furnizati sunt corecte si complete si sa ne informati despre orice schimbare ale informatiilor de contact. Va puteti modifica detaliile folosind sectiunea "contul meu".
Voicemarket.com isi rezerva drepturile sa refuze accesul la pagina web, sa opreasca conturi, sa stearga sau sa adauge informatii la discretia sa. Voicemarket.com isi rezerva dreptul sa anuleze comenzi, FARA a taxa utilizatorii pentru comenzile anulate.

Nu trebuie sa folositi site-ul intr-un mod care sa cauzeze, sau este posibil sa cauzeze, intreruperea accesului temporar sau total in orice fel.
Responsabilitatea tuturor comunicatiilor electronice transmise de la computerul dvs. sunt ale dvs. si NU ale Voicemarket.com
Nu trebuie sa folositi site-ul in nici unul din urmatoarele feluri:

 • pentru motive fraudulente sau in legatura cu orice activitate nelegala
 • pentru a trimite, folosi sau refolosi orice material care este ilegal, ofensiv, abuzic, indecent, defaimator, obscen sau amenintator; sau care incalca drepturi de autor, marci inregistrate, confidentialitate sau orice alt drept; sau care aduce injurii unor teril
 • pentru a cauza iritare, inconveniente sau anxietati

Visa 3D-Secure Visa Mastercard Mastercard Secure Code American Express Discover eCheck PayPal
Seminee     Monitorizare GPS     Localizare auto
Termeni si Conditii | Confidentialitate | Contacteaza-ne
Copyright 2008 voicemarket.com. Toate drepturile rezervate.