VoiceMarket.com - Cartele pentru intreaga lume
    Cartele Internationale
Email:     
Aveti 0 cartele.
Total: 0.00 EUR

Parola: 
Inregistrare     Ai uitat parola?   
Change language to English Change language to Romanian

Despre noi

VoiceMarket.com este administrat de o echipa, dinamica si cu o bogata experienta internationala in telecomunicatii.

Viziunea noastra

Este sa creem o piata virtuala pentru cartele preplatite unde ultilizatorii pot compara diferite produse, cumpara produsele preferate si impartasi opiniile lor despre aceste produse cu ceilalti vizitatori.
Deoarece piata cartelelor pentru telefonie internationala este foarte variata, VoiceMarket.com doreste sa va puna la dispozitiile toate informatiile necesare pentru a face alegerile cele mai bune pentru nevoile dumneavoastra.

In viitor...

Piata telecomunicatiilor evolueaza rapid si de aceea avem multe proiecte noi si interesante pe care le vom lansa in viitorul apropiat. VoiceMarket.com este in continua cautare de oameni pasionati si talentati care sa ni se alature. Daca doriti sa faceti parte dintr-o echipa tanara si valoroasa care creeaza produse si servicii in lumea fascinanta a telecomunicatiilor, va rugam sa ne scrieti la adresa careers@voicemarket.com .

Despre companie

VoiceMarket.com este operat de firma SC VoiceMarket SRL, registered in Str. Romana, Nr. 28-30, 10038, Ploiesti, Romania care functioneaza dupa legile Romaniei si ale Uniunii Europene.VoiceMarket.com garanteaza siguranta si seriozitatea magazinului on-line si suntem convinsi ca, odata ce ati incercat site-ul, veti reveni pentru a cumpara cartelele pentru convorbiri internationale preferate de la VoiceMarket.com.


Visa 3D-Secure Visa Mastercard Mastercard Secure Code American Express Discover eCheck PayPal
Seminee     Monitorizare GPS     Localizare auto
Termeni si Conditii | Confidentialitate | Contacteaza-ne
Copyright 2008 voicemarket.com. Toate drepturile rezervate.