VoiceMarket.com - Cartele pentru intreaga lume
    Cartele Internationale
Email:     
Aveti 0 cartele.
Total: 0.00 EUR

Parola: 
Inregistrare     Ai uitat parola?   
Change language to English Change language to Romanian
Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor este foarte importanta pentru Voicemarket.com in vederea mentinerii relatiilor bune pe termen lung cu vizitatorii si clientii sai. In continuare, vom descrie politica de confidentialitate a datelor.

Datele vizitatorilor

Vizitatorii Voicemarket.com nu trebuiesc sa trimita site-ului nici o informatie personala inainte de a deveni clienti. Voicemarket.com colecteaza urmatoarele date despre vizitatori, date implicite care se transmit la accesarea fiecarei pagini web:

  • Adresa IP
  • Tipul si versiunea browserului si a sistemului de operare
  • Sursa vizitei (site-ul de referinta)

Informatiile de mai sus sunt colectate pentru statistici interne care ne ajuta in optimizarea site-ului pentru o mai buna uzabilitate. Informatiile pot fi folosite si pentru a identifica eventuale tentative de frauda sau intrare neautorizata in sistem.
Voicemarket.com NU va trimite aceste informatii nici unui tert decat daca va fi obligat de autoritati prin mijloace legale.

Datele clientilor

Clientii Voicemarket.com sunt rugati sa introduca urmatoarele date:

  • O adresa de email valida
  • Nume si Prenume
  • Adresa

Adresa de email este foarte importanta in procesul de cumparare, deoarece este adresa la care se livreaza comanda.
Voicemarket.com NU va cere utilizatorilor date confidentiale cum ar fi card-uri de debit/credit, cont bancar, etc. Toate tranzactiile sunt procesate de PayPal, iar in urma tranzactiilor, Voicemarket.com va primi de la paypal doar numele si adresa de email celui care a facut plata acelei tranzactii (emailul platitor poate fi diferit de emailul care primeste comanda).
Voicemarket.com NU va vinde sau pune la dispozitie in orice fel NICI UNUI tert date despre utilizatori, decat in cazul in care va fi fortat de catre autoritati prin mijloace legale.

Siguranta datelor

Deoarece siguranta datelor este una din principalele noastre griji, Voicemarket.com lucreaza cu experti renumiti pentru a asigura protectia datelor si pentru a se proteja impotriva utilizatorilor rau intentionati. Expertii nostrii in securitatea datelor au creeat firewall-uri sofisticate care sunt testate zilnic si toate incercarile de frauda sunt inregistrate si analizate.
Lucrul cu PayPal este benefic din punct de vedere al securitatii si increderii utilizatorilor, deoarece acestia nu vor trimite date confidentiale catre Voicemarket.com.


Visa 3D-Secure Visa Mastercard Mastercard Secure Code American Express Discover eCheck PayPal
Seminee     Monitorizare GPS     Localizare auto
Termeni si Conditii | Confidentialitate | Contacteaza-ne
Copyright 2008 voicemarket.com. Toate drepturile rezervate.