VoiceMarket.com - Cartele pentru intreaga lume
    Cartele Internationale
Email:     
Aveti 0 cartele.
Total: 0.00 EUR

Parola: 
Inregistrare     Ai uitat parola?   
Change language to English Change language to Romanian

Ajutor

Aceasta sectiune de ajutor va incerca sa raspunda intrebarilor cele mai frecvente. Daca nu gasiti raspunsul aici, nu ezitati sa ne Contactati.

Intrebari frecvente

Ce este Voicemarket.com?

Voicemarket.com este un site web care vinde cartele preplatite pentru telefonie nationala si internationala. Cartelele sunt bazate pe numere PIN si sunt produse de diferiti furnizori de servicii de telefonie din lume. Intentia noastra este de a construi o piata virtuala pentru toate cartelele telefonice din lume. Pentru a afla mai multe, va rugam sa consultati sectiunea "Despre noi".

Este sigur sa cumpar prin Voicemarket.com?

Voicemarket.com lucreaza cu experti in securitatea datelor pentru a asigura protectia datelor si dispune de firewall-uri sofisticate si politici de securitate foarte restrictive. Voicemarket.com nu va cere niciodata utilizatorilor date confidentiale cum ar fi conturi din banci sau carduri de credit. Toate platile sunt procesate de PayPal, lider global in solutii de plate on-line, si RomCard, lider in Romania pentru furnizarea serviciilor privind tranzactiile cu carduri bancare. Utilizatorii for folosi cardurile de debit/credit numai in pagini PayPal sau RomCard care NU le va trimite catre Voicemarket.com. In schimb, PayPal sau RomCard va informa Voicemarket.com despre starea tranzactiilor.

Cum cumpar o cartela prepaid?

Pentru a cumpara o cartela preplatita prin Voicemarket.com, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:
1. Cautati cartelele potrivite pentru dvs. folosind criteriile disponibile (locatii, tarife, calitate, comentariile utilizatorilor, etc...
2. Apasati butonul "Add to cart" pentru a adauga cartelele in cosul de cumparaturi. Veti fi redirectati catre pagina cosului de cumparaturi unde puteti modifica moneda de plata, cantitatile dorite si folosi vouchere pentru reduceri.
3. Din cosul de cumparaturi apasati butonul "Plata". Vi se va cere sa va logati daca aveti cont sau sa introduceti adresa de email la care doriti sa primiti comanda. Veti fi redirectionati intr-o pagina care va va arata comanda fara a putea fi editata si optiunile de plata valabile. Voicemarket.com va rezerva produsele din comanda dvs. pentru 2 ore, astfel nu se poate epuiza stocul pana se face plata.
4. Apasati pe butonul "Pay Now". Veti fi dus catre PayPal/RomCard unde trebuie sa introduceti datele pentru plata. Folosirea PayPal este simpla si intuitiva. Odata ce plata a fost facuta, PayPal/RomCard trimite catre VoiceMarket.com statutul tranzactiei si va va redirectiona inapoi catre VoiceMarket.com Daca tranzactia a fost efectuata cu succes, veti fi redirectionat intr-o pagina in care veti putea vedea PIN-urile si celelalte date de identificare ale cartelelor cumparate. Aceste date va vor fi transmise si pe email in maxim 24 ore.
Daca ati inchis din greseala pagina, o veti mai putea deschide in urmatoarele 5 minute ducandu-va in "contul meu" pe comanda respectiva. Dupa ce trec 5 minute de la prima afisare, nu veti mai putea vedea PIN-urile selectand comanda din "contul meu", dar le aveti in casuta de email.

In ce monezi pot face plata?

Voicemarket.com accepta momentan plati in urmatoarele monezi:
Pentru PayPal:

  • USD - Dolari americani
  • EUR - Euro
  • GBP - Lire sterline

Pentru RomCard:

  • RON - Leu Romanesc nou

Ce este un Voucher?

Voucher-ul reprezinta o metoda prin care Voicemarket.com ofera reduceri de pret pentru cumparaturile facute pe site. Voucherele sunt facute din caractere alfa-numerice si reduc fie o valoare fixa, fie un procent dintr-o comanda.

Cum primesc cartelele prepaid cumparate prin Voicemarket.com?

PayPal sau RomCard va va redirectiona intr-o pagina in care veti putea vedea PIN-urile si celelalte date de identificare ale cartelelor cumparate in maxim 24 ore. Aceste date va vor fi transmise si pe email.
Daca ati inchis din greseala pagina, o veti mai putea deschide in urmatoarele 5 minute ducandu-va in "contul meu" pe comanda respectiva. Dupa ce trec 5 minute de la prima afisare, nu veti mai putea vedea PIN-urile selectand comanda din "contul meu", dar le aveti in casuta de email.

Cum gasesc cea mai buna cartela pentru mine?

Voicemarket.com ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a vedea cartelele cele mai populare, sa caute cartele pe criterii simple (de la -> la) sau cautari complexe dupa numerele sursa si destinatie, descrierile retelelor sau ale tarilor. Utilizatorii pot vedea, in paginile cartelelor respective, instructiuni de apelare, numerele de acces si costurile asociate acestora, tarifele pe destinatii sau numarul de minute care se poate vorbi per destinatie, comentariile altor utilizatori, etc...
Cu toate aceste unelte puternice, Voicemarket.com ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului sa ia decizii informate despre produsele de acest gen.

Cum adaug un comentariu despre o cartela?

Pentru a adauga un comentariu trebuie sa fiti inregistrat si logat. In pagina card-ului apasati butonul "comentarii ultilizatori" si veti putea adauga propriul dvs. comentariu

Se poate ca stocul sa se epuizeze in timp ce eu completez check-out-ul PayPal sau RomCard?

NU. Verificam stocul de fiecare data cand faceti o modificare a cosului de cumparaturi. Odata ce ati apasat butonul "Plata" vom rezerva cartelele pentru 2 ore, timp in care puteti efectua plata prin PayPal sau RomCard.

Ce este istoricul comenzilor din sectiunea "contul meu"?

Comenzile sunt create pentru sesiunea dvs. de cumparaturi. In istoricul de comenzi apar toate comenzile facute si acceptate, refuzate sau in curs de procesare. Status-urile comenzilor le veti vedea asa cum le-am primit de la PayPal sau RomCard.

De ce nu-mi pot vedea PIN-urile in sectiunea "contul meu"?

Codurile PIN pot fi vazute in istoricul de comenzi din "contul meu", doar daca comanda are statutul "Completed". Din motive de securitate, codurile PIN pot fi vazute in acest fel pentru 5 minute (si pana la inchiderea paginii), dar ele va vor ramane in casuta dvs. de email.

Pot gasi pe Voicemarket.com toate cartelele preplatite din lume?

Nu inca, dar cat de curand posibil!

Cum pot sa contactez echipa Voicemarket.com?

Cea mai buna metoda de a contacta echipa Voicemarket.com este prin sectiunea Contact . Va vom raspunde cat de curand posibil.

Pentru ce pot contacta echipa Voicemarket.com?

Pentru orice. Ne place sa vorbim cu oamenii, dar prioritizam discutiile referitoare la site, deci, daca doriti doar sa vorbim se poate, dar ne vom concentra mai mult asupra lucrurilor serioase.
Daca aveti anumite cartele preferate care inca nu figureaza pe site-ul nostru, va rugam sa ne spuneti despre ele si vom incerca sa le aducem pe site cat de curand posibil.


Visa 3D-Secure Visa Mastercard Mastercard Secure Code American Express Discover eCheck PayPal
Seminee     Monitorizare GPS     Localizare auto
Termeni si Conditii | Confidentialitate | Contacteaza-ne
Copyright 2008 voicemarket.com. Toate drepturile rezervate.